Hoe maak in de juiste bestanden?
Aanleveren van materiaal:

Lasersnijden

Bestanden voor de lasersnijder zijn vector bestanden.Een vector bestand kun je maken met bijvoorbeeld Adobe Illustrator of Inkscape. Sla de bestanden op als .eps of als svg. en gebruik de upload tool om ze op te sturen. Wij berekenen dan hoe lang het duurt om het bestand uit te snijden in 5 mm acrylaat plaat. Wil je een ander materiaal, neem contact met ons op. Erlenmeyer heeft verschillende kunststof en hout soorten op voorraad. Maak een afspraak om het materiaal te bekijken. Het maximale formaat is 1200 x 600 mm3d Printen

3D prints moeten worden aangeleverd als .stl bestand. Erlenmeyer print tot 350 x 350 x 350 mm op gemiddelde resolutie en tot 200 x 200 x 200 mm op hoge resolutie. Houdt er rekening mee dat grotere objecten langer duren om te printen. Een 3D tekening moet een zogenaamde solid zijn, dat wil zeggen dat het hele object een aaneengesloten vorm moet zijn. 3D tekeningen kun je maken met bijvoorbeeld Solid Works, Google Sketch-Up, Autodesk 123D, maar er zijn vele alternatieven.

Erlenmeyer maakt gebruik van Ultimakers en UP Plus printers

upload je ontwerp
Upload je 3D of laser ontwerp, vul je email adres in en klik op verstuur om een email met de verwachtte print/snij duur en prijs te ontvangen. Laserbestanden in .eps of .svg formaat en 3D bestanden in .stl formaat.


mailinglist
Schrijf je in voor de mailinglijst om op de hoogte te blijven van workshops, lezingen en nieuwe productie mogelijkheden.