Erlenmeyer wasn't build in one day
A fairytale error
Sometimes you get to the boundary of how small a 3D printer can print a complex object and in this case the vertical characters were distorted by the stringing of the printer. The upright characters were about 5mm tall, the horizontal ones that supported them about 25mm. After cleaning up everything looked surprisingly sharp and readable. Come and print your own experiments at Erlenmeyer
DIY (Drone It Yourself)
Jasper van Loenen maakte een DIY (Drone It Yourself kit) met behulp van onze 3D printer. De kit stelt je in staat om van ieder willekeurig voorwerp een drone te maken. De plastic delen zijn geprint met ABS plastic en zijn vast te klemmen op een voorwerp dat je de lucht in wilt sturen. Wil je ook een DIY Drone maken? De kit is online te downloaden en uit te printen! http://jaspervanloenen.com/DIY.zip Jasper van Loenen maakte een DIY (Drone It Yourself kit) met behulp van onze 3D printer. De kit stelt je in staat om van ieder willekeurig voorwerp een drone te maken. De plastic delen zijn geprint met ABS plastic en zijn vast te klemmen op een voorwerp dat je de lucht in wilt sturen. Wil je ook een DIY Drone maken? De kit is online te downloaden en uit te printen!
upload je ontwerp
Upload je 3D of laser ontwerp, vul je email adres in en klik op verstuur om een email met de verwachtte print/snij duur en prijs te ontvangen. Laserbestanden in .eps of .svg formaat en 3D bestanden in .stl formaat.


mailinglist
Schrijf je in voor de mailinglijst om op de hoogte te blijven van workshops, lezingen en nieuwe productie mogelijkheden.