Actie

Boeiende gesprekken… wat nu?


Wat gebeurt er buiten?!

"Hoe pakt het bedrijfsleven inclusiviteit aan? Wat kunnen wij leren van de manier van rekruteren van commerciële HR teams? Hoe krijgen we toegang tot de vele best practices buiten, maar ook binnen onze eigen culturele sector?"


Dat zijn enkele vragen uit onze bijeenkomst in Lab111. Hieruit spreekt een duidelijke wens om succesvolle voorbeelden te onderzoeken en zichtbaar te maken ter lering en inspiratie voor de culturele sector. Jullie vragen duidelijk om minder theorie en meer voorbeelden uit de praktijk. 


Van gesprek naar actie: Erlenmeyer wil nieuwe verbanden leggen, disciplines samenbrengen en best practices delen. Dit kan je van ons verwachten in de komende maanden:

  1. Een helder overzicht van waardevolle cases en bestaande initiatieven, van binnen en buiten de culturele sector.  Voorbeelden waarmee je aan de slag te gaan.
  2. Een podcast-serie met prikkelende interviews en reportages door opiniemakers en experts zoals Amsterdamse wethouder Touria Meliani en Head Inclusion van de ING Bank. Hoor hoe zíj werk maken van inclusiviteit.


 

Podcast

Abonneer je

arrowVolgt spoedig

Wat is er al?

Links en agenda's

arrowKlik hier

Talk: Inclusiviteit

Volledig verslag

arrowKlik hier

Terugblikken

Foto's F. Jakobovits

arrowKlik hier